Information från Föreningen Rosersbergs Villastad
RSS icon Email icon Home icon
 • Synen (besök i verkligheten) under hovrättsförhandlingen

  Posted on October 27th, 2014 Per Hoffner No comments

  Syn-punkterVi fick fredags testprotokollet som gjordes i samband med Synen under hovrättsförhandlingarna. Kommunen och Föreningen tryckte hårt på att en av besöken skulle vara i Rosersberg, vilket också uppmärksammades. Under Tingsrättsförhandlingarna gjordes bara besök på en plats som motsvarade centrala Upplands Väsby men nu fick rättens delegater lyssna på båda.

  Tyvärr var vädergudarna inte med oss utan det blåste för starka sydliga vindar men dom ni ser i Syn_Hovrätten_141005 så var man på likvärdiga platser och mätte dessutom ljudnivåerna på bägge. Det enda är att i protokollet är de något lägre än från “vår” bullermätare men relativt lite.

  Under förhandlingarna har vi postat uppdateringar på Facebook. Gå gärna dit och läs. Gilla sidan så ser du uppdateringar i ditt flöde.

  Comments are closed.