Information från Föreningen Rosersbergs Villastad
RSS icon Email icon Home icon
 • Fullsatt på valdebatten

  Posted on August 29th, 2014 Per Hoffner No comments

  Valmöte6Det var fullsatt på valdebatten igår kväll, närmare 200 personer samlades för att ta reda på vad våra politiker ansåg om framtiden för Rosersberg.

  Märsta.nu skriver:

  I valtider bjuds det in till olika debatter i frågor om bland annat stadsdelar. Tidigare i veckan hölls det en om kommundelningsutredning och på torsdagskvällen var det rosersbergarna som ville veta vad partierna vill med deras samhälle. Villaföreningen i Rosersberg hade tidigare lagt upp en agenda och moderator var ordföranden Per Hoffner. Mycket av debatten ägnades kring en tågdepå i Krogsta. I likhet med odensalaborna vill rosersbergarna nämligen inte ha den här, vissa vill inte ens ha den i kommunen. Partierna var dock rörande eniga i frågan om att frågan måste utredas och tas seriöst. Mårten Fintling (C) fick sig en känga för att fiska röster med sitt utspel om ingen depå varken i Odensala eller Krogsta.
  – Vad är det för fel att ta ställning i frågor, sa Fintling till sitt försvar.

  Här är hela artikeln från Märsta.nu

  Comments are closed.