Information från Föreningen Rosersbergs Villastad
RSS icon Email icon Home icon
 • Huvudförhandling för miljötillstånd för Arlanda 3-6 sept

  Posted on August 28th, 2013 Per Hoffner No comments

  Swedavia skriver så här på sin hemsida:

  Domstolen håller huvudförhandling med syn i målet den 3-6 september, med början klockan 09.30 i konferenslokal Expo som ligger i SkyCity på Arlanda. Intresserade är välkomna att närvara vid huvudförhandlingen. För vår förberedelse av synen, som är planerad till förmiddagen den 6 september, får du som önskar närvara gärna anmäla dig till Anette Näs via e-post (anette.nas@swedavia.se) eller telefon (0709-22 70 56) eller senast på plats vid huvudförhandlingen. Synen planeras att omfatta ett besök vid ett inflygningsstråk för att lyssna på flygbuller och ett besök på flygplatsens ”airside”-område. För tillträde till airside krävs att du vid anmälan också uppger ditt personnummer.

  Vad kan jag som individ göra?

  Från vad vi hört är domstolen öppen och intresserad av inlägg och har ni möjlighet så är det oerhört bra om ni kan delta och visa vårt intresse vid förhandlingen. Från vad vi hört är domstolen öppen och intresserad av inlägg och har ni möjlighet så är det oerhört bra om ni kan delta och synas. Det är dessutom intressant att se hur det går till i verkligheten.

  Vi kommer att publicera ett schema för när i förhandlingarna “våra” frågor diskuteras. Detta skulle enligt domstolen finnas “i slutet av veckan”.

  Comments are closed.