Information från Föreningen Rosersbergs Villastad
RSS icon Email icon Home icon
 • Säker ut/infart till Rosersberg – 145 km/h vid poliskontroll

  Posted on November 26th, 2012 Per Hoffner No comments

  När polisen hade en fartkontroll vid Rosersberg togs flera förare för fortkörning – den värsta med en hastighet av 145 km/h. Läs hela artikeln på Märsta.nu.

  Återigen kan vi inte tillräckligt påpeka vikten av en säker in- och utfart från ett samhälle med 1.600 invånare mot en väg där så många bevisats med att ignorera den i grunden för höga hastigheten på 70 km/h. Detta bevisas i de tyvärr få fall då hastigheten verkligen kontrolleras och det vore tragiskt om det skulle behövas ännu en dödsolycka innan myndigheterna tar tag i frågan trots en mångårig kamp från föreningen och från olika privatpersoner.

  Men, med facit av politiken de senaste åren kommer nog ett besked ett par månader innan valet 2014 och så kan någon politiker klippa band strax innan valet 2018 – och människoliv riskeras för att få politiska poäng…

  Foto: Ragnar Lilliestierna

  Comments are closed.