Information från Föreningen Rosersbergs Villastad
RSS icon Email icon Home icon
 • Möt de som bestämmer om Industristaden Rosersberg

  Posted on March 17th, 2012 Per Hoffner 2 comments

  Rosersberg2-1Det nya Rosersberg, helt inramat av industribyggnation, blir en ny plats att bo och väldigt annorlunda mot platsen vi är uppväxta i eller flyttat till.

  När man lägger ihop de olika planerna som var för sig kanske inte ser så påverkande ut, får man ett samhälle som på skissen bredvid. Är detta bra eller dåligt? Det är upp till dig att avgöra.

  Vi är dock måna att kunna påverka ur Rosersbergarnas synvinkel, så att vårt samhälle inte bara utvecklas utifrån vad kommunledningen tycker.

  Föreningen har bjudit in representanter från majoriteten av de partier som styr och opponerar i vår kommun till ett stormöte. Kom och lyssna på vad DE tycker och
  tala om vad DU tycker om Rosersberg och framtiden.

  Tala om vad DU tycker.

  Tisdag den 27 mars kl. 19.00 i matsalen på Råbergsskolan

   

  2 responses to “Möt de som bestämmer om Industristaden Rosersberg” RSS icon

  • Hoffner mfl; tack för ett bra möte o för ert engagemang !

   Skönt att så många Rosersbergare verkar vara måna om att gå försiktigt fram o värna det genuina Rosersberg !

   Har erfarenhet av kommunpolitik från insidan dock i opposition och det är inte en barnlek att påverka beslut ens i den positionen så du/ni kan ju vara lugn för att vi måste “bullra” gentemot politikerna om det överhuvudtaget ska bli något resultat…
   Hoppas att detta möte var snarare startpunkten på något än att vi slutar här o sen acceperar allt som kommunledningen gör med Rosersberg i den specifika frågan Har en del idéer men vill inte skriva det här.

   Tack /Nils
   (jobbig kille i röd tröja som pratade ett par ggr på mötet :):)

  • Tack Nils,

   Jag håller med dig helt, och många av de som kom och pratade efteråt efterlyste samma sak. Självklart vill jag/vi höra mer om idéer, vi är ju politiska gröngölingar men med stort engagemang och ser det som början. Kan du inte komma på årsmötet på torsdag kväll, 19.00 i RIKs klubbstuga, alternativt maila mig för annan träfftid?

   Mvh /Pernn1