Information från Föreningen Rosersbergs Villastad
RSS icon Email icon Home icon
  • Bullerisolering av fastigheter

    Posted on June 15th, 2010 Per Hoffner No comments

    Några av våra medlemmar har fått konstiga signaler från Swedavia (LFV) gällande bullerisoleringen. Efter inventering för över ett år sedan gjordes det nya inventeringer med nu kraftigt minskade åtgärder, allt för att minska kostnader. Detta är tråkigt eftersom detta initiativ ses som en positiv åtgärd från deras sida, men att först planera en åtgärd, sedan att kraftigt minska den, får en motsatt effekt.

    Vad är er erfarenhet av den här processen? Skriv gärna till per@rosersberg.se och berätta så vi kan få ett större intryck och se om detta är en enskild händelse eller om åtgärderna ska baseras på tur om man kom före eller efter besparingskraven.

    Comments are closed.