Information från Föreningen Rosersbergs Villastad
RSS icon Email icon Home icon
 • Planerad bebyggelse mellan Rosersberg och E4

  Posted on March 10th, 2010 Per Hoffner No comments

  Rosersberg_9-1Kommunen har köpt in marken mellan Rosersberg och E4, från Norrsunda kyrka upp till vägen ned emot Fysingen. Samrådshandlingen som beskriver detaljplanen verkar bra genomtänkt med bibehållna siktlinjer, arkitektoniska krav (inga stora ljusa byggnader). Dessutom blir det en bra bullerdämpare mot trafikljudet från motorvägen. Läs mer på kommunens sajt här eller besök kommunkontoret där det finns en utställning och mer bilder. Jag hittade inte hela dokumentet på sigtuna.se – men det går säkert att få tag på för intresserade.

  Här är några bilder till från underlaget. Klicka på dem för större.
  Rosersberg_9-1_översiktRosersberg_9-1_byggplan

   

   

   

   

   

   

  Kommentera gärna vad ni tycker.

  Comments are closed.