Information från Föreningen Rosersbergs Villastad
RSS icon Email icon Home icon
 • Ledningen för kommunen kommer den 5:e

  Posted on April 23rd, 2009 Per Hoffner No comments

  Otroligt kul att ledningen för vår kommun kommer på samrådsmötet den 5:e.

  Vi är inte ute efter att stå på barrikaderna och vifta med fanor för att stoppa flyget – de flesta trivs med närheten, arbetsplatserna och alla de positiva aspekter som kommer med Arlanda. Vi vill bara ha ett solidariskt tänkande och dela på bullret, och inte bli helt överkörda för att vi är “vana” vid flyget eller som att Sollentunagruppen hänvisade till oss som “ett litet skitsamhälle” på samrådsmötet i januari.

  Nu när vi står mot LFV, deras proffsjurister och regeltolkare och Upplands Väsbys militanta bullergrupp med jurister och ett hotande 546 miljoner kronors-skadestånd är vi väldigt beroende att ha en kommunledning som hjälper oss och som håller med om de väldigt rimliga åsikter vi har. Vi behöver dem och den kompetens som finns inom kommunen.

  Vi välkomnar därför varmt:

  Anders Johansson, Kommunstyrelsens ordförande
  Greger Svensson, Kommundirektör
  Göran Hammarsjö, Ordförande i Bygg och trafiknämnden
  Roger Petersson, Chefsjurist

  Nu behöver bara DU vara där!

  Comments are closed.