Information från Föreningen Rosersbergs Villastad
RSS icon Email icon Home icon
 • “Orättvis fördelning av inflygningar” – insändare i Sigtunabygden

  Posted on February 7th, 2010 Per Hoffner No comments

  Läs Gammel-Roffes insändare i det kommande numret av Sigtunabygden.

  Ett litet utdrag:
  Trots att vi redan är bullerstörda runt 270 gånger per inflygningsdygn! Förstå att vi är upprörda — vi som blev lovade en avlastning när bana 3 tillkom.
  Men nu till det ännu märkligare. Varje gång vi protesterar dyker en advokat, anlitad av LFV, vid namn Åke Lewensjö upp och, hör och häpna, försvarar Upplands Väsbys rätt att slippa inflygningar som man inte ens är störda av ?”

  Läs hela insändaren här

  Fick ett mail från Roffe med bl.a. den här kommentaren:
  “Kolla också Jan Lindqvists svar på min insändare i SB kommande vecka (finns på nätet). En dimridå av värsta slag. Jag kan inte fatta att man så envist försöker få folk att tro att man delar fifty/fifty på inflygningarna när statistiken på ett år visar 24 % till bana 1 och 14 % till bana 3.

  Kämpa på Roffe – Vi är med!!!

  Kolla också Jan Lindqvists svar på min insändare i SB kommande vecka (finns på nätet). En dimridå av värsta slag. Jag kan  inte fatta att man så envist försöker få folk att tro att man delar fifty/fifty på inflygningarna när statistiken på ett år visar 24 % till bana 1 och 14 % till bana 3.

  Kämpa på Roffe – Vi är med!!!Kolla också Jan Lindqvists svar på min insändare i SB kommande vecka (finns på nätet). En dimridå av värsta slag. Jag kan inte fatta att man så envist försöker få folk att tro att man delar fifty/fifty på inflygningarna när statistiken på ett år visar 24 % till bana 1 och 14 % till bana 3.

  Kämpa på Roffe – Vi är med!!!